NEVŞEHİR / ÜRGÜP - ÜRGÜP 15 TEMMUZ İLKOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, okulumuzu temsil eden 2.sınıfların Türk Devletleri Bayraklı gösterisi büyük beğeni topladı.

Mrt

İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen 12 Mart Akif konulu resim yarışmasında birinci olan öğrencimiz Rukiye İŞLER 'i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Ürgüp Turgut Özal Kültür merkezinde yapılan ilçe programında ilçe kaymakamı Sayın Cüneyt CANER tarafından ödüllendirilen öğrencimize sınıf arkadaşları da programda eşlik ettiler.

Ara

Ürgüp ilçesinde düzenlenen öğretmenler konulu resim yarışmasında dereceye giren 2-B sınıfı öğrencimiz Rukiye İŞLER 'i tebrik ediyoruz.

Ara

A'DAN Z'YE SAĞLIK isimli sözlük birinci seçilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimizi ve Öğretmenleri Sayın Hümeyra AK hocamızı tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde afiş tasarımı yarışması düzenlendi. Bir çok öğrencimizin katıldığı yarışmada 3-B sınıfı öğrencimiz Miray MALGİR 'in tasarladığı afiş okulumuzda  ve Ürgüp ilçemizde 1.seçilmiştir. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Aralık ayı en iyi afiş ve en iyi cümle seçilen tasarım sahibi öğrencimizi ve öğretmeni Sayın Yeliz GARİP 'i tebrik ediyoruz.

Ara

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler devam etmektedir.

Ara

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi tanıtım toplantısı Ürgüp 15 Temmuz İlkokulu çok amaçlı spor salonunda Okul Müdürümüz Mustafa KARATEKİN tarafından yapılmıştır. Bilgilendirme toplantısına katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 İlköğretim Haftası ilçe programı Sayın Kaymakamımız Cüneyt CANER, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet AKTÜRK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR'in katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Sayın Sibel DURMUŞOĞLU  e Twinning projesi kapsamında çalışmalar yapmaktadır.